Kontaktiraj nas

Ark Fiber Tech Co., Ltd
2Floor, A Bld, # 134 Qianjing Rd., Baoan Dis., Šenžen
Telefon: 86-755-85251801
Mobitel: 86-13530240369
E-mail: shawn@arkoptics.com
E-mail: ava@arkoptics.com


Dom > Novosti > Sadržaj
Optičke i mehaničke osobine
May 08, 2018

MPO je skraćenica za "povlačenje sa više vlakana". Jezgro ovog konektora ima više jezgara i mehanički je postavljeno na mesto.

Danas različiti proizvođači na tržištu imaju različite MPO dizajne. Različiti tipovi povezanih proizvoda imaju veoma različite performanse i troškove. Karakteristike nekih proizvoda čine njihove performanse istaknute. Neki MPO konektori mogu da se podudaraju sa mnogim različitim brendovima proizvoda, ali neki ne mogu, a ova interoperabilnost zavisi od toga koliko je blizak dizajn konektora standardnom proizvodu. Za potpunu definiciju MPO konektora molimo pogledajte implementaciju IEC-61754-7 i EIA / TIA-604-5 (aka FOCIS 5).

MTP konektor je MPO konektor visokih performansi sa više inovativnih dizajna. MTP optički konektor je poboljšan u optičkom i mehaničkom svojstvu u odnosu na konvencionalni MPO konektor. MTP konektori su u potpunosti usklađeni sa profesionalnim standardima svih MPO konektora, uključujući EIA / TIA-604-5 FOCIS 5 i IEC-61754-7.

MPO konektor je industrijski standardni, intermodalni MTP konektor, što znači da je zamena MPO konektora sa MTP konektorom za postizanje boljih performansi. Većina MPO konektora koji prate stari dizajn imaju vrlo ograničene performanse i ne mogu pružiti iste visoke performanse kao MTP vlaknasti konektori.