Kontaktiraj nas

Ark Fiber Tech Co., Ltd
2Floor, A Bld, # 134 Qianjing Rd., Baoan Dis., Šenžen
Telefon: 86-755-85251801
Mobitel: 86-13530240369
E-mail: shawn@arkoptics.com
E-mail: ava@arkoptics.com


Dom > Novosti > Sadržaj
U velikoj meri poboljšava električnu provodljivost i performanse veze
May 08, 2018

Kabl optičkih vlakana je komunikacijski kabl koji se sastoji od dva ili više jezgara od stakla ili plastičnih vlakana koji se nalaze u zaštitnom premazu i pokriveni su plastičnom PVC vanjskom rukavom. Prenos signala unutar unutrašnjih vlakana generalno koristi infracrveno svjetlo.

1. Istorijska praksa dokazuje;

Kabl aluminijuma je razvijen i korišćen u Sjedinjenim Državama od 1968. godine. Korišćen je 43 godine. Upotreba ovog proizvoda postala je prilično česta. Tržišno učešće severnoameričkih zemalja dostiglo je 80%. Nakon 43 godine prakse, dokazano je da upotreba kablova od aluminijske legure nikada nije uspela i sigurna.

2, ispitivanje i sertifikacija;

Kablovi od legure aluminijuma prošli su UL iz SAD-a, CUL iz Kanade, SAIGLOBAI iz Australije i kineski nacionalni kablovski i provodni centar za ispitivanje, državni mrežni institut visokog napona u Wuhan-u, Nacionalni nadzor i nadzor nad kvalitetom građevinskih materijala i inspekcijski centar i druge autoritativne organizacije. Aluminijski provodnik ispunjava zahteve CSA standarda C22.2 član 38 u vezi sa žicom ACM legure, kao i zahtjeve za performansama najnovijih verzija GB12706.1--2008 i IEC60502.1, kao i UL standardima AA8000 Series.

3, uloga komponenti aluminijumske legure;

◆ provodnik aluminijumske legure Dodavanje retke zemlje i gvožđa i drugih komponenti značajno poboljšava njegovu provodljivost i performanse povezivanja. Posebno kada je provodnik žaren, dodavanje gvožđa stvara otpornost na puzanje visoke čvrstoće. Kada je struja preopterećena, gvožđe nastavlja da funkcioniše. Uloga veze, tako da provodnik aluminijumske legure neće puzati.

◆ Kretanje u velikoj meri ošteti kabl. Ako je kabl puzao, izvorni pritisak kontaktne tačke nije dovoljno čvrst i kontaktni otpor se brzo povećava zbog smanjenja pritiska. Nakon trenutnog toka, konektor se pregreje. Ako se kabl ne popravi redovno, čini se sigurnim. Skrivena opasnost. Veoma je važno riješiti problem kabliranja.

Kretanje: pod uticajem temperature, spoljne sile i samopoštovanja, metal će polako proizvesti trajne deformacije koje se ne mogu vratiti tokom vremena. Ova pojava je lupanje.

4, retardantna

Izolacioni materijal od aluminijumske legure koristi polietilen (XLPE) sa plamenom retardantnim silanom. Proces usvaja samofokusnu armiranu strukturu. Performanse dispanzije toplote su daleko bolje od PVC materijala. Brzo može rasipati toplotu i plamen može brzo ugasiti nakon što plamen nestane. , neće odlagati druge materijale, odlično oštećenje plamena. Kablovi aluminijumske legure koriste nove materijale i nove procese kako bi osigurali njihovu sigurniju upotrebu.