Kontaktiraj nas

Ark Fiber Tech Co., Ltd
2Floor, A Bld, # 134 Qianjing Rd., Baoan Dis., Šenžen
Telefon: 86-755-85251801
Mobitel: 86-13530240369
E-mail: shawn@arkoptics.com
E-mail: ava@arkoptics.com


Prethodno montirani SC konektor

Prethodno montirani SC konektor

Konektori optičkih vlakana se koriste za povezivanje optičkih vlakana u kojima je potrebna povezivanje / isključivanje. Većina konektora sa optičkim vlaknima je oprušeno, tako da se lice optičkih vlakana pritisne zajedno kada su konektori spojeni. Optički konektori mehanički povezuju i poravnavaju jezgre ...

Konektori optičkih vlakana se koriste za povezivanje optičkih vlakana u kojima je potrebna povezivanje / isključivanje.


Većina konektora sa optičkim vlaknima je oprušeno, tako da se lice optičkih vlakana pritisne zajedno kada su konektori spojeni. Optički konektori mehanički povezuju i poravnavaju jezgro vlakana, tako da svetlosni signal može proći. To je precizno povezivanje lica licem u lice kako bi se prenosno vlakno spojilo na vlakno za prijem. Stakleni dodir stakla i stakla eliminišu gubitke signala koji bi bili uzrokovani vazduh između spojenih vlakana. Kako bi bili sigurni da je prenosni sistem i optički učinak stabilni, gubitak ubacivanja i povratni gubitak optičkog konektora treba da bude odličan. Veći konektori izgubili su vrlo malo svetla zbog refleksije ili neusklađenosti vlakana. Mjerenja ovih parametri su sada definisani u IEC standardu 61753-1.


SC konektor, poznat kao konektor za pretplatnike ili kvadratni konektor, to je opcionalni snap push-pull konektor tipa generiran od strane NTT.SC opcionih optičkih konektora sa cirkonijskim obujmicama prečnika od 2,5 mm. Tijelo za montažu plafona omogućava lako i brzo okončanje . Sa plastičnom dupleks spajalom, dva simpleks konektora mogu se spojiti u obliku dupleks konektora.


Najveća prednost Arkoptics-a pre montaže SC konektora jeste da koristimo jednostruki križni prsten. Ne morate preklopiti prsten i šolju zajedno, samo jedan pojedinačni crimp prsten može uštedeti jedan korak postupka tokom završetka u vašem objektu.


Arkoptics jednostruki crimp prsten koji su prethodno sastavljeni SC konektori su univerzalni sa čizama 900um, 2.0mm i 3.0mm, korisnici mogu samo odabrati različite veličine boot-a. Imamo širok raspon veličina boot-a za vaše opcije od 900um, 1.2mm, 1.6mm, 2.0mm do 3.0mm, dostupan sa različitim bojama. Oni su strogo usklađeni sa IEC-61754-4 i RoHS standardima, koji se široko koriste u datacom, telecom, GPON, EPON i GBIC modulima.


Hot Tags: montirani SC konektor, Kina, dobavljači, proizvođači, kupuju, jeftini
Upit